Can I use my unit for a purpose other than the one in the deed?
No. Article 17 says each owner and the occupants use the private unit in an orderly and quiet way, and they cannot put it to uses contrary to its purpose or to purposes other than those in the constitutive deed.
Sources
- Ley de propiedad en condominio de Nuevo León
STATE: Nuevo León
Artículo 19.- El Condómino puede usar, gozar y disponer de su Unidad de Propiedad Privativa,
con las limitaciones y modalidades de esta Ley, la Escritura Constitutiva, el Reglamento Interno y
demás leyes aplicables.
